Pagina 1 van 1

BerichtGeplaatst: wo 14 jul , 2004 17:22
door nina
Ik vroeg me af of er mensen zijn die iets meer over winti cultuur kennen vertellen of goede websites weten om er meer over te weten te komen. Wat ik er tot nu toe van heb gelezen is allemaal een beetje vaag maar ik zou er toch meer duidelijk heid over willen hebben. alvast bedankt!!!! :kus:

BerichtGeplaatst: do 15 jul , 2004 1:30
door els
Hallo nina,

Welkom op het forum hier. :lach:
Er opende al eerder iemand een topic over Aisa, de winti van de aarde.Ik heb inmiddels wel heel veel info over winti verzameld, maar het is me nog niet gelukt om het samen te vatten. Je kan beginnen met eens de links te bekijken die in de andere topic al zijn gegeven.

Ook heeft Martin, de eigenaar van heksennet, een artikel op zijn site gezet over winti, maar ik kan het nergens meer terugvinden. Ik geef wel even de link van zijn websites, want de link in het topic (brainflood) is verouderd.
Ik denk dat je op heksenkring.net moet zijn. Misschien heeft hij een forum of een emailadres, dan kun je bij hem verder vragen.

Ik wil er later nog wel even op terugkomen, maar de ervaring leert dat ik vreselijk langzaam ben. Ik heb vrijdag vrij, misschien lukt het dan.

Succes intussen! :D

BerichtGeplaatst: do 15 jul , 2004 3:31
door nina
alvast bedankt els voor de snelle reactie! ik hoop dat er nog meer mensen me zullen begeleiden in mij zoektocht.....

BerichtGeplaatst: vr 16 jul , 2004 22:14
door els
Ja, dat was snel, maar nu moet ik toch een paar dagen de stekker eruit trekken, anders krijg ik problemen. Ik ben over een paar daagjes weer beschikbaar, dan zal ik mijn harde schijf eens doorzoeken. Hopelijk vind je intussen nog iets bij heksenkring.net. :trans:

BerichtGeplaatst: di 20 jul , 2004 8:52
door els
Hai nina, ik heb de volgende artikelen op mijn harde schijf kunnen vinden, maar ze staan allemaal nog op het web, dus ze kunnen alle worden bereikt. Hier zijn de URL's.
Ik vind dit geen vage artikelen, je krijgt hiermee een vrij goed totaalbeeld van wat winti is, en wat het voor mensen betekent.


[url=http://www.radiostanvaste.nl/web/Waaier/kulturuwaaier.htm]http://www.radiostanvaste.nl/web/Waaier/
kulturuwaaier.htm[/url]

[url=http://groups.msn.com/DeJavaanseGODINDERZUIDZEE/guna2voodoo.msnw]http://groups.msn.com/DeJavaanseGODINDERZUIDZEE/
guna2voodoo.msnw[/url]

[url=http://www.xs4all.nl/~rainmed/bulletin/vol0701/osodre-n.html]http://www.xs4all.nl/~rainmed/bulletin/
vol0701/osodre-n.html[/url]

En nog een verhaaltje uit een NRC:


BerichtGeplaatst: ma 26 jul , 2004 0:46
door nina
heel erg bedankt voor de bijdrage, ik heb een snelle blik geworpen op de info en denk dat ik hier een hoop aan heb!!! groetjesssss :kus: