Forum godinnen en beeldvorming
 weblog | godinnen | forum home ||

islam en racisme

Plaats hier alles over jodendom christendom islam en hieraan verwante godsdiensten.

Berichtdoor Stardust » zo 26 sep , 2010 19:35

Sorry Reader

Ik zie niet in wat een godsdienst met ras te maken zou hebben.

Het verzet tegen immigranten groeit in Europa en dat is niet vreemd. Er leven om maar even aan te tippen ettelijke tientallen miljoenen Turken in de Eu die blijkbaar de wereld moeten volstorten met hun zaad (om het netjes te zeggen).

Uit dit enorme reservoir van 250 miljoen zullen na opening van de sluizen bij toetreding tot de EU de dijken letterlijk doorbreken.

Een geboortecijfer van gemiddeld 14 tot 16 is feitelijk asociaal te noemen. Niet dat ze dat in ons landje presteren, hun privéharem bevindt zich in het thuisland zoals bij de kinderrijke Riffijnen.

Als je eens per jaar overvliegt van je uitkering om de harem te bevruchten loop je letterlijk binnen.
Wat mij daarin stoort is, dat wij daarvoor opdraaien.

Voorbeeld Denemarken

Islamitische immigranten met een aandeel van 4 % van de totale bevolking maken aanspraak op meer dan 40 % van de totale Deense sociale uitgaven – ieder jaar opnieuw. Maar de immateriële kosten – de ondermijning van de vrijheid en de democratie van het land evenals de immense bedreiging van de Denen door islamitische criminaliteit – zijn veel groter en niet in geld uit te drukken. http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=9718

Voorts bestaat er geen limiet aan een posting.

Een van de oeverloze zwammers op het forum lijdt namelijk aan een verbale zowel als fantastische incontinentie.
Laatst bijgewerkt door Stardust op zo 26 sep , 2010 22:15, in totaal 1 keer bewerkt.
Stardust
 
Berichten: 185
Geregistreerd: vr 10 jul , 2009 10:00

Berichtdoor Reader » zo 26 sep , 2010 19:46

OK, bedankt in ieder geval.

Hoe denk je Nederland te redden? Hoe kan een inquisitie beginnen als je eens dat mocht plannen?
Reader
 
Berichten: 320
Geregistreerd: di 10 okt , 2006 17:41

Berichtdoor Stardust » zo 26 sep , 2010 19:57

Kom Reader

Als er geen grenzen worden gesteld zal dit vroeg of laat escaleren.
Om maar iets te noemen, een zeer groot deel van de Engelse bevolking wil emigreren omdat de situatie onhoudbaar wordt.
Daarin staan ze zeker niet alleen.

Het is nu al zo dat de concurrentie uit de Oostbloklanden met hun lage lonen de autochtone ondernemers bankroet maakt.
Dat het hier vaak genoeg om erbarmelijke sociale wantoestanden gaat (zoals die met name in China voorkomen) lijkt mij niet echt voordelig. De transportsector heeft er onder andere ernstig van te lijden.

Het openen van grenzen in de EU kost enorme sommen geld omdat economisch armere landen moeten worden gesteund.
Dit om de Euro in het zadel te houden zoals onlangs duidelijk is geworden. Nog maar te zwijgen over de gigantische bedragen die ze met de CO2 tax overhevelen naar andere landen door de Global Warming onzin.

Enkele grootste en machtigste Multinationals in Amerika blijken geen cent belasting te betalen door de truc met de CO2 licenties.

Er zijn tientallen miljarden betaald aan belasting op deviezen die de thuislanden incasseren. Daarom sturen ze zo graag immigranten.


Per jaar wordt tussen 6 en 10 miljard besteed aan immigratie.
Maar voor essentiële gezondheidszorg en welzijn is geen geld.

Immigranten kosten Nederland per jaar zeker 13 miljard gulden. Marokkaanse en Turkse immigranten alleen al zouden Nederland de afgelopen twintig jaar meer dan 70 miljard gulden hebben gekost.
http://weblogs.nrc.nl/opklaringen/2009/ ... lochtonen/

Professor Smalhout een van de mensen die ik ten hoogste respekteer.
http://www.dikkiedikonline.nl/column_smalhout_2.htm

Het zou een verademing geweest zijn indien iemand als de grote staatsman Winston Churchill (1874- 1965) nog éénmaal, en dan vanuit zijn graf, het woord had kunnen voeren in plaats van al die halfzachte politiek correcte maatkostuums die ons via de kwelbuis tot in ons huis achtervolgen. In zijn boek ’The River War’ uit 1899 (!!) schreef hij, na een verblijf in de Soedan:

’Het feit dat volgens de wet van het Mohammedanisme ieder menselijk wezen van het vrouwelijk geslacht toebehoort aan een man als zijn absolute eigendom, hetzij kind, echtgenote, maîtresse of hoer, zal verborgen slavernij instandhouden zolang de Islam een religie van deze overweldigende invloed op de mens blijft…
Laatst bijgewerkt door Stardust op zo 26 sep , 2010 22:09, in totaal 1 keer bewerkt.
Stardust
 
Berichten: 185
Geregistreerd: vr 10 jul , 2009 10:00

Berichtdoor Reader » zo 26 sep , 2010 20:46

Bedankt Stardust,
Zoiets heb ik nog gedetailleerd gelezen op stormfront, en beschouw dus als herhaling :twisted:

Ik ben vooral geïnteresseerd in de manier waarop je de inquisitie zou aanpakken. Wat de vreemdelingen en de islam betreft, heb ik daar genoeg van.
Reader
 
Berichten: 320
Geregistreerd: di 10 okt , 2006 17:41

Berichtdoor Stardust » zo 26 sep , 2010 21:51

Reader

Met Stormfront heb ik geen enkele relatie. Dat je daarmee herhaling suggereert neem ik je zeer kwalijk, evenals mij als de sympathisant of initiator van de inquisitie te beschouwen.

Blijkbaar mogen we geen kritische gedachten uitten over de heilige koe die de immigrant geworden is, zonder beticht te worden van racisme, Islamofobie en nationalistische of inferieure vooringenomenheid.

Je kunt professor Smalhout niet verwijten dat hij een racist is.

Het negatief inkleuren van elke kritiek op de Islam of de oeverloze immigratie is een bekende taktiek om de zaken te manipuleren.

De politiek doet niets anders omdat ze te lafhartig zijn om stelling te nemen. Dat verschuilt zich achter politiek correct gedrag, wat niets minder is dan kiezersbedrog ten favore van de immigratie en politiek eigenbelang. Sinds enkele tientallen jaren is het verboden of vermeden om gegevens te publiceren over de waarheid omtrent de kosten en aantallen rond immigranten. De politiek heeft het voortdurend in stoffige laadjes gestoken.
Als dan iemand de waarheid aan het licht brengt is die plots een nationalist of erger. Maar enkele gerenommeerde kranten hebben in een onderzoek duidelijk gemaakt hoe er wordt gezwendeld met de statistieken.

Onze gastvrijheid kent helaas geen grenzen.

Sociale kosten van migratie in Europa – de feiten http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=9718

Wat de vreemdelingen en de Islam betreft, nou daar hebben wij er ook genoeg van.

"Binnen zonder Kloppen" van Pieter Lakeman heeft als derde thema: wat kost de immigratie ons, puur in geld uitgedrukt. Eén van de punten die altijd wordt aangevoerd is dat de buitenlandse werknemers toch hebben meegeholpen onze economie op te bouwen. Lakeman laat geen spaan van dit standpunt heel. Al snel na de komst van de gastarbeiders sloeg in Nederland de economische crisis toe van de jaren 70. De bedrijven moesten saneren en juist ongeschoolde arbeiders werden het eerst ontslagen. Juist de gastarbeiders raakten het meest werkloos. En hoewel in bijna alle wervingsverdragen (ook in die met Turkije en Marokko) een terugkeerverplichting was opgenomen, bleven de gastarbeiders hier, ook nadat ze werkloos waren geworden. Sterker nog, men kreeg het recht om de gezinnen over te laten komen. Al gauw bedroeg de werkloosheid onder Turken en Marokkanen ongeveer 40%, waarbovenop ook nog het zeer hoge WAO-percentage (meer dan 20%) moet worden opgeteld. Kortom, de gastarbeiders hebben slechts zeer korte tijd economisch gezien iets opgeleverd voor Nederland, daarentegen hebben ze vele jaren geld gekost. Dit geldt des te meer voor andere groepen immigranten, zoals asielzoekers, Surinamers en Antillianen. Lakeman berekent dat een asielzoekersechtpaar met drie kinderen, die gedurende de rest van hun leven hier mogen blijven, Nederland gemiddeld bijna 900.000 gulden kost. Rekent u maar uit hoeveel geld de hele asielzoekersindustrie ons kost als u weet dat dit jaar ongeveer 50.000 mensen asiel zullen vragen in Nederland.
Lakeman maakt een schatting dat de hele gastarbeiderimmigratie ons tot nu toe 70.000.000.000 (70 miljard !) gulden heeft gekost. En naar hijzelf ook aangeeft is dit een absolute minimumschatting. Zelf gaf hij in een interview aan dat de werkelijke kosten waarschijnlijk een veelvoud hiervan bedragen. En als we bedenken wat er in Nederland een grote tekorten zijn op het gebied van bijvoorbeeld onderwijs en gezondheidszorg, is dit een schandalige geldverspilling van de eerste orde.

Berekening kosten immigratie door Elsevier

Samen met het eerder berekende ‘verzorgingsstaattekort’ van 116,6 miljard euro heeft de niet-westerse immigratie tot en met dit jaar aldus berekend een negatief saldo van 216,4 miljard euro opgeleverd.


http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Neder ... kosten.htm
Stardust
 
Berichten: 185
Geregistreerd: vr 10 jul , 2009 10:00

Berichtdoor Stardust » ma 27 sep , 2010 12:06

There are 2.2 billion Christians around the world. The Christian non-governmental organization Open Doors calculates that 100 million of them are being threatened or persecuted. They aren't allowed to build churches, buy Bibles or obtain jobs. That's the more harmless form of discrimination and it affects the majority of these 100 million Christians. The more brutal version sees them blackmailed, robbed, expelled, abducted or even murdered

More myths about Islam
http://cafejohn.com/myths-about-tolerant-islamic-spain/

Hier is ook te lezen dat de inquisitie weliswaar mensen vermoordde, maar dat staat in geen verhouding met de slachtoffers door de Islam die heden geschat worden op een 250 000 000.

Nergens is te lezen dat Christenen Moskeeën aanvallen of Moslims discrimineren.

Wat we echter wel elke dag lezen is dat Christelijke kerken worden gebombardeerd, platgebrand of de vreedzame bezoekers massaal worden vermoord. Het aantal Christenen in de Islamitische landen loopt onrustbarend snel terug en velen tot 40% zijn op de vlucht.

Naast discriminatie en intimidatie worden Christenen vervolgd en gemarteld, Vrouwen verkracht en verminkt, als ze zich niet onderwerpen aan de Islam of omdat ze gewoon Christen zijn. Ongesluierd of zonder Burka is volgens de strikte Islam een uitnodiging tot geweld en verkrachting. Dat heeft op het internet gestaan als uitspraak van een aantal geestelijke scherpslijpers en de Taliban.

Dat komt ook in Europa voor recht onder onze neus.
Vrouwen worden uitgejouwd en bedreigd en anders misbruikt, dat komt ook voor bij Islamitische vrouwen, zoals dat in Engeland is gepubliceerd op "feestjes" om vrouwen daarmee zodanig te verlagen dat ze hun wil opgeven.

Binnen de Islam is de vrouw het eigendom van de man en kan hij met haar doen wat hij wil. Hij kan ook rustig zijn kinderen verkopen als slaven. Ze moet zich willoos onderwerpen aan zijn lusten. Hij mag haar mishandelen en inperken, verbieden buiten te komen of zich in een plunjezak te kleden met kijkgaten.

In Amsterdam en elders worden complete zwembaden afgehuurd en geblindeerd om Islamitische vrouwen te laten zwemmen en wordt ook afgedwongen dat er geen enkele mannelijk personeelslid aanwezig mag zijn. Hoezo discrimatie of racisme?

Was het niet Mohammed die hiermee begonnen is?
Hij roeide de Joden uit of beende ze financieel uit (50% belasting), zodat ze geen bestaansgronden meer hadden, of hakte zelfs de Dadelpalmen om.

Er bestaan in Nederland Islamitische scholen waar niet Islamitische leerkrachten en kinderen niet welkom zijn en worden weggepest.
Het is verboden om hen iets van de bijbel of een andere religie bij te brengen.

Bijbels zijn taboe bij de Islamieten. Het is een halsmisdrijf als Christen met een Islamiet om te gaan en de bijbel uit te leggen.
Je mag als Moslim geen bijbel in bezit hebben, nog een Christelijk teken. Relaties met Christenen of domweg de heidenen zijn strikt verboden en een halsmisdaad. Hoezo tolerantie? In het Westen maakt niemand bezwaar als een Islamiet met een andere religieuze partner of desnoods ongelovige huwt of seksuele relaties heeft. Onder de Islam staat er een doodstraf op door steniging.

De Koran wordt beschouwd als heilig maar de bijbels worden vernietigd onder de Islam. Hier staan ze naast elkaar in de winkel of de bibliotheek, iets wat ondenkbaar is onder de Islam. Tolerant niet?

Als in Amerika een predikant een aantal Korans wil verbranden als protest tegen 9/11 roept de hele Moslimwereld moord en brand en bezint zich op terreurdaden als wraak en bemoeit zelfs Obama zich ermee.

Omgekeerd zou hier niemand gewelddadige plannen smeden als er bijbels worden verbrand, wat overigens regelmatig gebeurd als boeken oud of overjarig zijn geworden.

Nergens vindt zoveel geweld en terreur plaats als door Moslims uitgevoerd en vooral in Moslimlanden. De media staan er elke dag bol van.

De oorlogen in Iraq en Afghanistan hebben weliswaar veel doden gekost maar laten we niet vergeten hoeveel de Moslims onderling hebben gemoord in b.v. Iran of Koeweit en de eerder genoemde landen. Die aantallen liepen in de miljoenen.

Verder was de door het westen georganiseerde oorlog geen religieuze kruistocht tegen de Islam.
Stardust
 
Berichten: 185
Geregistreerd: vr 10 jul , 2009 10:00

Berichtdoor Stardust » ma 27 sep , 2010 12:06

Dubbel
Laatst bijgewerkt door Stardust op do 20 jan , 2011 17:30, in totaal 1 keer bewerkt.
Stardust
 
Berichten: 185
Geregistreerd: vr 10 jul , 2009 10:00

Berichtdoor Stardust » ma 27 sep , 2010 12:07

Dubbel geplaatst
Laatst bijgewerkt door Stardust op do 20 jan , 2011 17:29, in totaal 1 keer bewerkt.
Stardust
 
Berichten: 185
Geregistreerd: vr 10 jul , 2009 10:00

Berichtdoor Stardust » ma 27 sep , 2010 12:55

Slavery in the Islamic World
http://users.erols.com/mwhite28/warstatv.htm#ISlave
Ronald Segal, in Islam's Black Slaves, estimates the total number of African slaves shipped to the Muslim world at 11.5M-14M. This breaks down as follows:

From 650-1600 CE
Citing Ralph Austen:
Trans-Saharan: 4,820,000
Red Sea: 1.6M
East Africa: 0.8M
TOTAL: 7.22M shipped
Citing Paul Lovejoy: 3.5-10.0M shipped
17th Century
Sahara: 0.7M
Red Sea: 0.1M
East Africa: 0.1M
TOTAL: 900,000 shipped
18th C
Sahara: 0.7M
Red Sea: 0.2M
East Africa: 0.4M
TOTAL: 1,300,000 shipped
19th C
Sahara: 1.2M
Red Sea: 0.45M
East Africa: 0.442M
TOTAL: 2,092,000 shipped
TOTAL: 11,512,000 shipped
Segal also mentions estimates by Raymond Mauvy:

7th C: 0.1M
8th C: 0.2M
9th C: 0.4M
10th-13th Cs: 2.0M
14th C: 1.0M
15th-19th Cs: 10.0M
First half 20th C.: 300,000
TOTAL: 14M shipped

SHARIA LAW AND SLAVERY
Islam's Black Slaves notes: "the Quran stipulated that female slaves might lawfully be enjoyed by their masters." Mohammad himself owned many slaves, some of whom he captured in wars of conquest and some he purchased. The names of forty slaves owned by Mohammad are recorded by Muslim chroniclers. Islamic law (Sharia) contains elaborate regulations for slavery. A slave had no right to be heard in court (testimony was forbidden by slaves), slaves had no right to property, could marry only with the permission of the owner, and were considered to be chattel, that is the movable property, of the slave owner. Muslim slave owners were specifically entitled by Sharia law to sexually exploit their slaves, including hiring them out as prostitutes.

Slechts een van de vele redenen waarom ik de profeet niet als heilig boontje kan zien.

Myths & Facts Online
Human Rights in Arab Countries
http://www.jewishvirtuallibrary.org/jso ... /mf16.html

Tolerantie zero.

BASIC FACTS ABOUT ISLAM PAST, PRESENT, AND FUTURE
http://www.wayoflife.org/files/61a415c1 ... 6-418.html
THE GOAL OF ISLAM

Gene Gurganus, who was a missionary in an Islamic country for 17 years, exposes the error of those who claim that Islam is a religion of peace. He explains that the goal of Islam, from the days of Mohammed, has been to “impose the Islamic faith and rule (sharia) in all the world.” According to Islam the world is divided into the world of Dar al-Harb (the world of war, non-Islamic people) and the Dar al-Islam (the world of peace, the Muslim world). Therefore, peace, by Islamic definition, is Islamic control over any part of the world, and full peace will not be achieved until Islam rules the whole world. “The presumption is that the duty of jihad will continue, interrupted only by truces, until all the world either adopts the Muslim faith or subjects to the Muslim rule” (Peril of Islam: Telling the Truth, Taylors, SC: Truth Publishers, 2004, pp. 59, 60).

PLAN TO ISLAMIZE EUROPE

“Serge Trifvocic gives startling statistics as to present developments and future Islamic goals: ‘In 30 years, the Muslim population of Great Britain rose from 82,000 to 2 million. In Germany, there are 4 million Muslims, mostly Turks, and over 5 million in France, mostly North Africans. ... Almost a tenth of all babies born in EU countries are Muslims, and in the moribund Brussels, the figure was over 50 percent. With the expanding numbers an the creation of distinctly Muslim neighborhoods in Western, primarily European cities, the initial detachment of culture from territory has been reversed, and the bold notion of conquest by demographic rather than military means entered the activist’s minds.
Stardust
 
Berichten: 185
Geregistreerd: vr 10 jul , 2009 10:00

Berichtdoor Reader » wo 29 sep , 2010 13:08

Bedankt Stardust voor de citaten. Ik ben eventjes bezig of zeg maar gehinderd om je reacties aandachtig te lezen.
Ik zal daarop terugkomen.
Tot binnenkort,
Reader
 
Berichten: 320
Geregistreerd: di 10 okt , 2006 17:41

Berichtdoor Reader » wo 29 sep , 2010 18:17

Ik heb geprobeerd om je reacties aandachtig te lezen, maar het is me niet gelukt. Ik permitteer het me niet zo'n lange verhalen te lezen en dit uit dubieuze sites geplukt zijn:
Wikipedia over het vrije volk:
"
Het Vrije Volk was een Nederlands sociaaldemocratisch dagblad. Het was de naoorlogse voortzetting van het socialistische dagblad Het Volk."

Maar schijnt niet hetzelfde te zijn, over jouw hetvrijevolk zegt wikipedia:
"www.hetvrijevolk.com met opinies die haaks staan op die van de voormalige krant."

Elsevier:
"Hoewel Elseviers Weekblad niet was gebonden aan enige partij of stroming, nam het blad tijdens de Indonesische kwestie een fel standpunt in tegen een onafhankelijk Indonesië. Elsevier ontwikkelde daarna een politieke identiteit met maatschappelijk conservatieve en economisch liberale trekken, dicht bij de liberalen van de VVD en de katholieken van de KVP." (wikipedia).

Slavernij En augustinus:
http://www.nissaba.nl/nisphp/viewtopic.php?t=1045

Laat dan zien dat je iets beters hebt! Bijvoorbeeld je ras of geloof?

Schrijft aub niet te lange artikels als je ze aan me richt, ik besteed mijn tijd beter aan andere artikels. Geef me vooral je mening, gecopieerde inhoud kan je meedelen door een link te plaatsen.
Reader
 
Berichten: 320
Geregistreerd: di 10 okt , 2006 17:41

Berichtdoor Stardust » do 30 sep , 2010 9:02

Reader

Laat ik het even concreet stellen.
Ik heb een afkeer van elke fanatiek fundamentalische, religeuze of ideologische overtuiging, vooral als die politiek en gewelddadig wordt. Verder ook aan discriminatie van vooral de vrouw en allerlei vormen van egoïstische, narcistische, en paternalistische overheersing. Elke religie is gebaseerd op een bijeenharken van teksten, die middels idolatrie op een fictieve figuur zijn geprojekteerd, (syncretisme) of dat nu een profeet, goeroe, op in de politiek een president of tiran is etc is.

De ene helft van de wereldbevolking kan niet op grond van een fabel de andere helft domineren of als eigendom beschouwen onderwerpen, misbruiken en kortwieken.

Voor mij is die profeet absoluut geen heilige, integendeel en ik ken naast alle vrome krenten uit de pap vooral zijn minder fraaie om niet te zeggen terroristische daden en seksuele obsessies of neurologische en psychiatrische indicaties.

Waarbij ik moet aantekenen dat het hoogst twijfelachtig is of hij wel de man is geweest zoals hij in de teksten naar voren komt en ook de geschiedenis daar twijfels over heeft. Kortom hij is gemodelleerd.

De moderne onderzoeksmethoden wijzen uit dat ook de Koran een redactie kent zodat duidelijk is dat de "inspiratie" op losse schroeven staat. Stemmen horen is een teken van geestelijke instabiliteit. Verder vallen mij zijn incoherentie van gedachten op. Dat zijn inspiratie opvallend overeenkwam met zijn persoonlijke grillen en wensen deed zelfs zijn familie al twijfelen aan zijn wanen. In zijn opvattingen herken ik de geestelijke leraar niet. Wie geestelijk vergevorderd is zal nooit tot geweld en roof overgaan of onderdrukking. Hij zal zich geen (sesk-)slaven en tientallen vrouwen toeeigenen. Of de rechten van vrouwen ontnemen en hun mannen het recht geven hen te mishandelen. Hij zal nooit narcistisch kunnen zijn of zichzelf bewieroken of willen laten bewonderen of vereeuwigen. Nog anderen trachten te overreden tot een opgedrongen en afgedwongen mening of overtuiging. Hij zal geen intrigant zijn en listen verzinnen of politieke ambities hebben, nog aardse goederen en rijkdom begeren. Zijn god is al even ambivalent als hijzelf. Waarbij ik slechts het [url]godsbeeld[/url] bedoel, dat niets met God zelf te maken heeft. Dat geldt precies zo in elke godsdienst.

Dat kan van een even fictieve figuur als Jezus niet worden gezegd.
Fictief in de zin van een collage. Want we weten bijna niets over zijn geschiedenis. Dat is het verschil.

Wat het christendom daar later van heeft gemaakt, heeft niets met de grondlegger te maken, waarvan geen gewelddadigheden bekend zijn. Daarom alleen zou ik nooit of te nimmer voor de Islam kunnen kiezen, maar ik hang dan ook geen enkele religie aan.

Wat je van de aangehaalde stukken ook vindt, je kunt de feiten niet ontkennen dat de Islam een repressieve godsdienst is met een continu geschiedenis van veel geweld. Dat geldt niet voor iedere belijder ervan, maar het doel is de overheersing, wat in de naam besloten ligt en door de grondlegger opgelegd als heilige opdracht.
Dat een god dat zo zou hebben gewild geloof ik voor geen meter.
Stardust
 
Berichten: 185
Geregistreerd: vr 10 jul , 2009 10:00

Berichtdoor Reader » wo 13 okt , 2010 18:38

OK, ik heb je stelling begrepen, maar dat is sowieso geen leermateriaal, maar een oerprimitief gevoel die bij elke mens kan zijn, ongeacht zijn achtergrond.
Ik zou niet zeggen dat dat negatief is,dat is een andere discussie, maar zoiets valt niet ter discussie te stellen, noch een objectief blik te geven.
Je mag dat gevoel beschermen, maar doe de moeite niet om het op internet te plaatsen in discussies met anderen. Ga naar sommige websites om de Nederlanders bewust te maken van het problematiek, of anders sticht je een eigen website. Maar ik vermoed dat het hier voornameljk gaat om kennis (wat niet hetzelfde is als gevoelens of eigen perceptie voor de ik en de hij/jij.
Reader
 
Berichten: 320
Geregistreerd: di 10 okt , 2006 17:41

Berichtdoor Stardust » vr 29 okt , 2010 18:01

Reader

Ten laatste

Hier gaat het om Jodendom, Christendom en Islam en dus ben ik on topic. Als je persoonlijke vragen en argumenten of discussie oproept, was dit mijn reaktie. Dat is niet alleen gedegen kennis maar vooral vanuit gevoel, men heeft namelijk vanuit het gevoel weerstand tegen bepaalde zaken. Iedere godsdienst en vooral de monotheïstische streeft naar macht.
Wie namelijk meent de alleenzaligmakende waarheid te kennen zal vanuit die heilige overtuiging anderen tot die vizie willen bekeren, al dan niet met geweld, list, of bedrog.

Het wordt hoog tijd dat de versies die wij voorgeschoteld krijgen uit de godsdiensten en dan met name de Islam op hun meritus worden beoordeeld en niet als onveranderlijk of door god geschreven, maar door mensen bij elkaar geschraapt.

De talloze tegenstrijdigheden in de Koran bewijzen op zich al dat het mensenwerk is. Bovendien bestaan er veel meer afwijkende teksten die aantonen dat er redaktie heeft plaatsgevonden.
Om maar niet te spreken van veelvuldig plagiaat gepleegd.

Net zoals de bijbel door de zeef is gehaald.

Nota bene, Mohammed heeft zelf toegegeven teksten te hebben ingetrokken en veranderd, of laten we zeggen, een stukje "gehoord", dat beter in zijn nauwe straatje of doelstelling van het moment paste.

Verder laat ik jou niet bepalen of beoordelen wat ik hier plaats.
Stardust
 
Berichten: 185
Geregistreerd: vr 10 jul , 2009 10:00

Berichtdoor Reader » vr 12 nov , 2010 19:44

Je 'moest' mijn bedoeling begrijpen :)
Ik sta op voor leerzaam materiaal. Je mag van mij absoluut eerlijk zijn in je krirtiek, ik geef niet om correct politiek. Maar ik ben niet meer geiniteresseerd in het standpunt van de nederlanders over de islam. Met standpunt 'bedoel' ik het uiten van hun gevoelens. iets waarvan ik niets meer leer. Ik haat, ik hekel, ik zie graag...
Reader
 
Berichten: 320
Geregistreerd: di 10 okt , 2006 17:41

Vorige

Keer terug naar jodendom christendom islam



Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron