Forum godinnen en beeldvorming
 weblog | godinnen | forum home ||

De wereld in 2100

Archeologie, geschiedenis, ethiek, filosofie, maatschappelijke discussies, patriarchaat en matriarchaat enz.

De wereld in 2100

Berichtdoor harriechristus » do 18 feb , 2010 12:26

De wereld in 2100

Hoe zal de wereld er uit zien in 2100?
Laat je fantasie werken en bewijs dat je een profeet bent.
harriechristus
 
Berichten: 158
Geregistreerd: vr 26 mei , 2006 14:41
Woonplaats: amsterdam

Berichtdoor harriechristus » di 09 maart , 2010 21:52

5 - De geschiedenis der aarde tot heden.

Inmiddels had de schildpad zich weer omgedraaid en toen weer terug, waarschijnlijk om de aandacht te trekken. En het varken rende om het tafeltje heen, misschien om iets duidelijk te maken. De schildpad draaide nu door en dan nog eens. Maar door het sneller draaien leek het beestje in een bol te veranderen: een aardbol.
En toen aanschouwde Harriëtte de geschiedenis der aarde vanaf den beginne: hoe de aarde eerst nog heel heet was geweest met zeeën die uit pure lava-stromen bestonden en hoe er kokende dampen opstegen. Dan hoe er langzaam aan continenten uit de lava ontstonden door koeling en verharding. Die continenten verschoven en er ontstond ook langzamerhand leven op aarde, eerst in de oceanen en vervolgens kwamen er vissen die uit zee op land glibberden en begonnen te lopen. En op de continenten waren er dan ook planten en bomen ontstaan.


Afbeelding

Dat ging zo maar door tot de immense dinosauriërs verschenen en later weer uitstierven door een enorme komeet die op aarde insloeg. Maar er waren ook nog wel veel meer rampen geweest: vulkaanuitbarstingen met name. Maar na de inslag van de komeet werd het weer rustig en zag ze de hele aarde als één immense oceaan van water en daaruit kwam een groot monster tevoorschijn met een lange nek als van een slang. En op zijn kop zaten drie wezens: Socrates, Jezus en Egel. Ja, die draak moest wel het eiland Atlantis wezen. Maar het was een lieve draak, ontegenzeggelijk.
Daarna zag ze het monster weer verdwijnen en Afrika uit zee opreizen en hoe daar apen leefden in allerlei soorten en één soort daarvan was bijzonder slim en maakte vuur en gereedschap en die slimme apen aanbaden God als Super-aap: King Kong. Daarna trokken ze naar het noorden en staken de Rode Zee over, zoals Mozes later na zou doen.
En die apen trokken verder, een groep naar het westen, die zich de Neanderthalers noemden, maar die later uitstierven en vervangen of verdrongen werden door de Cro-magnonmens. En een groep vertrok naar het Oosten. Daarna waren er veel oorlogen en culturen kwamen op en ze vergingen weer even snel als dat ze gekomen waren. Maar daardoor ontstond een razendsnelle ontwikkeling van de homo sapiens: de denkende mens, die door zijn denken gereedschappen kon maken en zeilschepen en de hele aarde wist te veroveren.
Zo draaide de schildpad maar door tot de tijd waarin Harriëtte zelf geboren was. Toen kwam de globe even tot rust en Harriëtte zag zichzelf als een klein baby'tje in de wieg in de Marnixstraat waar ze geboren was.
harriechristus
 
Berichten: 158
Geregistreerd: vr 26 mei , 2006 14:41
Woonplaats: amsterdam

Berichtdoor harriechristus » ma 22 maart , 2010 21:34

6 - De geschiedenis van het heilige Joodse volk.

Maar na een ogenblik van bezinning begon de schildpad opnieuw te draaien, die zich blijkbaar niet schuwde ook de toekomst te openbaren. Harriëtte was zeer nieuwsgierig wat er nu zou komen. En terwijl eerst alles goed scheen te gaan was haar blik plotseling gericht op het Midden-Oosten en wel op de zeer heilige plaats Jeruzalem, die zo heilig was dat men daar nooit iets anders had gedaan dan oorlog voeren.

Afbeelding

de tempel


Eerst door de Joden zelf, die het heilige beloofde land waren binnen getrokken vanuit Egypte en het uitdrukkelijke bevel hadden gekregen van God om daar iedereen uit te roeien. Na een hele reeks van oorlogen, die allemaal in de Bijbel staan beschreven, werden de Joden tenslotte onderworpen door de Romeinen. In die tijd werd Jezus geboren uit zijn moeder Maria, die verkracht zou zijn door een Romeins soldaat: Jeshu ben Pantera.*
Jezus zou de naam van God in zijn dij genaaid hebben en in Egypte toveren hebben geleerd. Dit zo ongeveer volgens het Joodse volksboek Toledot Yeshu.** In ieder geval hadden de Joden weinig aan het liefdesgekwezel van Jezus en wilden hem niet geloven en omdat ze maar opstandig bleven werd hun tempel door de Romeinen in het jaar 70 definitief verwoest en zijzelf uit het heilige land verjaagd.
Later omstreeks 600 was er een nieuwe profeet opgestaan, die meende dat Jahweh geen Jahweh heette maar Allah. Ook dat heeft weer geleid tot een eindeloze reeks van oorlogen, met name met de christenen, die liefde en verdraagzaamheid nooit in de praktijk hebben weten te brengen tot op de huidige dag. Ook konden de christenen de Joden maar slecht verdragen en hebben ze 2000 jaar lang dwars gezeten. Totdat Hitler het heilige werk eindelijk afmaakte door de Joden massaal te vergassen. Dit heeft Hitler ook zo tegen de Paus verteld, die meende te moeten protesteren.

*Een standbeeld van deze Romeinse soldaat is gevonden in het plaatsje Bingerbrück in Duitsland aan de Rijn.
Volgens het boek: Sceptici over de schrift, met een artikel van J.P. Guépin. Anthos. bladzijde 25/27.

**Je ziet dat er vele Jezussen bestaan. De christenen hebben zich vreselijk boos gemaakt om dat verhaal, waarop de Joden antwoordden dat de christenen het Joodse bloed vergoten, maar zij alleen maar wat inkt.
[/img]
harriechristus
 
Berichten: 158
Geregistreerd: vr 26 mei , 2006 14:41
Woonplaats: amsterdam

Berichtdoor harriechristus » vr 26 maart , 2010 22:08

7 - De Islamieten zinnen op wraak.

De Joden die overbleven zijn toen teruggetrokken naar hun heilige land, waaraan men overigens al eerder begonnen was, maar wat nu een extra stimulans had gekregen.
Maar daar waren de Islamieten weer niet blij mee. Hoewel men zou kunnen menen dat de Islamieten verheugd zouden moeten zijn het eigen broedervol te mogen ontvangen, waaraan zij immers hun eigen Koran te danken hadden, die immers duidelijk een primitief aftreksel is van de Torah. Enfin: hetzelfde zou men van de christenen hebben kunnen verwachten: dankbaarheid. Maar uit pure teleurstelling dat de Joden geen christenen wilden worden hebben ze hen de dood van Jezus in de "schoenen" geschoven.
Maar de Islamieten waren helemaal niet dankbaar, temeer daar de Joden de Palestijnen als een tweederangs volk beschouwden en zich niet schaamden hen weg te jagen uit hun eigen land. De Islamieten wisten daarop niet veel beter te doen dan zichzelf regelmatig op te blazen om martelaar te worden voor hun geloof met een enkele reis naar het paradijs en 72 maagden in het vooruitzicht, die natuurlijk niet al te lang maagd zouden blijven. Dus die maagden zijn niet werkelijk zo in trek.
Maar goed, om kort te gaan: de Joden hebben op een kwade dag zomaar een hele Palestijnse familie uit hun huis gezet, alleen maar omdat deze in een Joodse wijk lag en de Joden die ruimte nodig hadden. Dat zette natuurlijk kwaad bloed en één van hen, een jongeman, die allang droomde martelaar te worden, die voelde zich geroepen in een bus met kinderen te gaan zitten om de hele boel op te kunnen blazen.
Maar jammer genoeg had deze jongeman per ongeluk een atoombom meegesmokkeld in plaats van een gewone bom. Hoe dat heeft kunnen gebeuren is een raadsel, maar het zou kunnen dat de CIA hier achter heeft gezeten om in één keer van het hele Joodse probleem verlost te zijn, met name omdat de olie in het Midden-oosten begon op te raken en ook omdat Amerika van huis uit christelijk is en nog altijd op wraak zon.
Meen niet dat de duivel alleen maar in Rome te vinden is op de pauselijke troon, maar deze is in christelijke Amerika eveneens aanwezig en wel geïmporteerd vanuit Rome via het protestantisme en gesteund door het Amerikaanse grootkapitalisme en de Italiaanse maffia. Maar enfin: die Palestijnse terrorist of vrijheidsstrijder had per ongeluk een atoombom meegenomen.


Afbeelding
harriechristus
 
Berichten: 158
Geregistreerd: vr 26 mei , 2006 14:41
Woonplaats: amsterdam

Berichtdoor harriechristus » za 03 apr , 2010 14:02

9 - De wereld wordt vernietigd met atoombommen.

De president van Amerika gevoelde zich door het hele gebeuren persoonlijk enorm op zijn pik getrapt en werd woedend. En ook al omdat hij moest denken aan de komende verkiezingen liet hij het hele Amerikaanse wapentuig aan vliegdekschepen met bommenwerpers en raketten met atoombommen naar het Midden-Oosten varen en vliegen om daarmee in één keer korte metten te maken met die achterlijke Arabieren, die hij nu zelfs hardop: geitenneukers dorst te noemen.
De Amerikanen waren trots op hun president, die nu eens eindelijk van zich af dorst te bijten. En nu waren al die atoombommen, die ze hadden opgespaard ook eens van nut. Kortom: binnen een mum van tijd was het hele Midden-Oosten van de kaart geveegd. Er was één immens groot gat ontstaan en alle Arabieren hadden in één keer hun paradijs gevonden en het is de vraag of Allah wel zoveel maagden in huis had om iedereen tevreden te stellen.
Maar er was nog een ander probleem, want omdat de Amerikanen zoveel atoombommen in huis hadden dat ze daarmee de hele wereldbevolking wel 100 x konden vernietigen was er sprake geweest van: "overkill". Niet alleen het Midden-Oosten was één immens zwart gat geworden, maar ook India was helemaal van de kaart geveegd en ook het noordelijk deel van Afrika en gans oostelijk Europa.
Daarbij kwam ook nog dat de Amerikanen in hun enthousiasme niet zo nauw hadden gekeken en heel veel raketten alle kanten hadden opgestuurd of dat ze per ongeluk verkeerd terecht waren gekomen. Kortom: de zegeningen van het christendom en het kapitalisme daalden overal over de wereld neder en sloegen grote gaten in het immense vertrouwen dat het allemaal wel goed zou gaan.
En al die mensen die daarna nog overbleven stierven als ratten door de volledige wereldwijde ontwrichting der samenleving en door de "fall-out", de nederdalende radio-actieve stof die was ontstaan door de enorme hoeveelheid atoombommen die afgeworpen was. Bovendien kwam er daardoor over de hele aarde een dikke zwarte stofwolk te hangen, die het zonlicht voor honderden jaren tegenhield, waardoor de temperatuur tot ver beneden het vriespunt daalde.

Afbeelding
harriechristus
 
Berichten: 158
Geregistreerd: vr 26 mei , 2006 14:41
Woonplaats: amsterdam


Keer terug naar Wetenschap, filosofie en maatschappijWie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron