Forum godinnen en beeldvorming
 weblog | godinnen | forum home ||

Prehistorische Culturen

Propaganda voor sektes door waarheidsbrengers mag hier ... mogelijk tot een zekere grens.

Prehistorische Culturen

Berichtdoor Cinderella » vr 03 sep , 2010 10:36

In het museum van een nationale universiteit in Peru staat een steen waarin een menselijke figuur is gegraveerd. Na studie, is vastgesteld dat deze menselijke figuur 30.000 jaar geleden gegraveerd is. Deze menselijke figuur was echter gekleed in kleren, een hoed en schoenen en met een telescoop in zijn handen, een observatie van de hemel makend. Hoe konden mensen 30.000 jaar geleden kleren weven en dragen? Wat nog onvoorstelbaar is, is dat hij een observatie van de hemel maakte met een telescoop en dat hij een zekere hoeveelheid astronomische kennis had. We hebben geloofd, dat het Galileo was, een Europeaan, die de telescoop heeft uitgevonden, welke een geschiedenis heeft van iets meer dan 300 jaar. Wie was het die de telescoop 30.000 jaar geleden heeft uitgevonden? Er zijn nog altijd veel onopgeloste puzzels. Bijvoorbeeld, er zijn fresco’s in vele grotten in Frankrijk, Zuid Afrika en de Alpen, welke vrij realistisch en levensecht gegraveerd zijn. De gravures van de mensen zien er buitengewoon exquise uit en het was gekleurd met een verf op mineraalbasis. Deze mensen waren echter allemaal in hedendaagse kleren die er een beetje uitzien als Westerse pakken, en ze droegen strakke broeken. Sommige mensen hielden zoiets als tabakspijpen vast, terwijl anderen wandelstokken en hoeden droegen. Hoe konden de apen van enkele honderdduizenden jaren geleden zo’n geavanceerd artistiek niveau bereikt hebben?

Bronvermelding: Zhuan Falun - Dhr. Li Hongzhi
http://www.falundafa.org/Dutch/boeken.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

Op de onderstaande link kan je een heel interessant en aansluitend artikel lezen. Je ziet er ook een afbeelding van een oude steen waar een menselijk figuur in staat gegraveerd. De menselijke figuur is gekleed in kleren en hij heeft een telescoop in zijn handen, een observatie van de hemel makend!

http://www.theepochtimes.com/n2/content/view/40978/" onclick="window.open(this.href);return false;

Het is een zeer interessant artikel! Volgens mij is het hoog tijd om de huidige geschiedenis boeken te herschrijven.

Met de vriendelijke groetjes van Karin :lach2:
Laatst bijgewerkt door Cinderella op wo 28 dec , 2011 6:27, in totaal 1 keer bewerkt.
Cinderella
 
Berichten: 43
Geregistreerd: ma 18 jun , 2007 8:19
Woonplaats: Hasselt - België

Berichtdoor Stardust » zo 05 sep , 2010 11:17

De vondst van deze ICA stenen is echter zeer controversiëel en hoogstwaarschijnlijk faked.
De vindplaats is uiteraard geheim.
Geheimen en complotten passen prima in fakestories.

De symboliek wijkt af van alle verdere kunst en historie en de verdenking is dan ook groot dat moderne voorstellingen heel slim in niet te dateren stenen zijn aangebracht als winstgevend handeltje.

The Peruvian government took an interest in the stones. They did not want Peru to become another Egypt, overrun with diggers and robbers. They had enough of them already. No one knows what was said to the farmer but after arrest and confinement, he suddenly admitted in writing that the stones were hoaxed and that he had carved the stones himself.

In 1998, Spanish investigator Vicente Paris declared after four years of investigation using microphotographs that the stones were a hoax, citing traces of modern paints and abrasives in the engravings. Also, as most of the stones were found in rivers or other outdoor places, and not in ancient tombs, the crispness of the shallow engravings should be substantially eroded if the stones were of great age. Paris concluded that though it is impossible to say all the stones are frauds, all investigations have failed to demonstrate they are anything but modern.

De wetenschap neemt het in elk geval niet serieus.

http://www.forteantimes.com/features/ar ... tones.html
Stardust
 
Berichten: 185
Geregistreerd: vr 10 jul , 2009 10:00

Berichtdoor Cinderella » ma 06 sep , 2010 7:21

Interessant artikel. Dank je wel!

Groetjes, Karin :dag:
Cinderella
 
Berichten: 43
Geregistreerd: ma 18 jun , 2007 8:19
Woonplaats: Hasselt - België

Berichtdoor els » vr 10 sep , 2010 22:53

Inderdaad Stardust, interessant artikel. :) Wat zijn hoaxgelovigen eigenlijk een vreemd soort mensen, als ze zich eenmaal ergens in vastbijten is er geen feit of bewijs meer tegenin te brengen. Feiten worden gewoon deel van het complot.
els
Beheerder
 
Berichten: 3134
Geregistreerd: zo 14 jul , 2002 22:08
Woonplaats: Amsterdam

Berichtdoor Stardust » wo 15 sep , 2010 9:51

Els dat is in feite een waan.
De definitie van een waan is een niet te corrigeren, niet reële overtuiging. De waan heeft de neiging zichzelf te versterken.
Daarbij wordt de kritische instelling uit het oog verloren.
Appelleer aan de winst en een geheim en je spreekt het onbewuste aan.

Dat zelfde gebeurt in een godsdienst met superlatieven die geen grenzen of iets menselijks meer hebben of desnoods de reclame met paradijslijke beloften.

De posthynotische suggestie is belangrijk, herhaal de fictie tot iedereen het gelooft, dat doen ze in de kerk al eeuwen met succes.
Of in de global warming hype.
Stardust
 
Berichten: 185
Geregistreerd: vr 10 jul , 2009 10:00

Berichtdoor els » wo 15 sep , 2010 10:36

Het is natuurlijk vaak te verklaren doordat mensen op de een of andere manier iets in hun geloof 'investeren'. Als je bijvoorbeeld lang iets hebt betoogd dat berust op een foute argumentatie ben je geneigd dit vol te houden en er meer argumenten voor aan te voeren in plaats van toe te geven dat je ernaast zat. Zoals al die mensen die betogen dat 9-11 een 'inside job' was. Dit bepaalt hun hele houding ten opzichte van de Amerikaanse overheid en de islamitische wereld, en de manier waarop ze tegen de wereld aankijken. Dat zetten ze niet zomaar aan de kant. Ze negeren elk feit dat er tegenin is te brengen.

Anderen laten zich weer meeslepen door hun fanatieke argumentatie, domweg omdat ze zelf niet van de feiten op de hoogte zijn. Je ziet dat ook onder creationisten, die soms met succes mensen overhalen tot het idee dat de evolutie niet bestaat. Dat komt omdat veel mensen helemaal niet weten hoe evolutie werkt, en welke feitelijke bewijzen hiervoor bestaan. Ze laten zich meeslepen door foutieve argumentatie, omdat die vaak wetenschappelijk oogt, maar het gewoon niet is. Dat kunnen ze niet doorgronden omdat ze er niets van weten.

Het fanatisme waarmee mensen foute theorieën verspreiden is misschien een onderdeel van hun succes.
els
Beheerder
 
Berichten: 3134
Geregistreerd: zo 14 jul , 2002 22:08
Woonplaats: Amsterdam

Berichtdoor Stardust » wo 15 sep , 2010 11:47

Nou ja Els de nazi's wisten het al herhaal een leugen lang genoeg en ze gaan er vanzelf in geloven. Hoe groter de leugen hoe eerder men geneigd is die te geloven omdat het ondenkbaar is en tegen elke moraal indruist om het tegenovergestelde te aanvaarden.

Rond 9/11 bestaan veel te veel tegenstrijdige verklaringen.
De officiële versie deugt zeker niet, maar het is onderdeel van de politiek om zoveel mogelijk verwarring voor te wenden en daar een greep in te doen naar smaak.

Zo is het onzin dat er geen gevechtsvliegtuigen zo snel paraat zouden kunnen staan, omdat die overal in de States in 2,5 minuut op 10 kilometer hoogte zitten en elk toestel dat afwijkt onverbiddelijk zullen neerhalen als het gevaarlijk wordt, die opdracht hebben ze gewoon aldus een congreslid.
Stardust
 
Berichten: 185
Geregistreerd: vr 10 jul , 2009 10:00

Berichtdoor els » wo 15 sep , 2010 12:37

Rond 9/11 bestaan veel te veel tegenstrijdige verklaringen.


Is zo, maar des te erger zijn die complottheorieën over een 'inside job', want die belemmeren het zicht op hoe de Amerikaanse politiek werkelijk functioneert en hun imperialistische oorlogen worden gemotiveerd. Echte leugenaars functioneren het beste door de betekenis achter de feiten om te buigen en voor hun eigen karretje te spannen.

Ook wordt hierdoor over het hoofd gezien hoe kwalijk en schadelijk het islamitische terrorisme is. De website thereligionofpiece.com houdt dagelijks de aanslagen bij, en zo is bekend dat sinds 9-11-2001 al meer dan 16.000 aanslagen zijn gepleegd. Niet op het westen natuurlijk. De meeste op medemoslims, en verder op andersgelovigen die wonen op plaatsen waar moslims hun macht proberen uit te breiden. Die jihad is hot business, en moet niet worden ontkend omdat het simpele feit dat Amerika een gewelddadig en imperialistisch land is.

Hoe groter de leugen hoe eerder men geneigd is die te geloven omdat het ondenkbaar is en tegen elke moraal indruist om het tegenovergestelde te aanvaarden.


De meesten kunnen zich inderdaad niet voorstellen dat ze willens en wetens worden voorgelogen. Wij functioneren omdat we onze medemensen vertrouwen, niet omdat we iedereen wantrouwen. Je moet eens een paar goede leugenaars op heterdaad hebben betrapt om te weten hoe schaamteloos en gevoelloos ze zijn.
els
Beheerder
 
Berichten: 3134
Geregistreerd: zo 14 jul , 2002 22:08
Woonplaats: Amsterdam

Berichtdoor Stardust » wo 15 sep , 2010 18:49

Juist Els, kijk maar naar Bush en Blair en om het even welke politicus. Ze verschillen alleen in de mate waarvan, die inherent is aan hun positie en het beoogde doel.
Zakkenvullen is punt één.

Het Amerikaanse imperialistische bewind gebruikt elk voorwendsel om de globale opinie naar hun hand te zetten. Maar de Islam doet exact hetzelfde. Hun haat keert zich bij gebrek aan vijanden tegen zichzelf. Daarom zal de Islamitische overheersing geen einde maken aan de terreur, integendeel. In het streven naar de alleenzaligmakende religie zullen ze andersdenkenden binnen hun gelederen bestrijden.
God is handig als je een eenheid van macht zoekt.
Dat zag Constantijn ook goed in.

Religie is meer politiek dan geloof.
Een instrument in handen van de macht.
Onderworpenheid is punt een, dat betekent Islam ook.
De kerk deed overigens niets anders.
Religie is vooral demagogie.

Het was een politiek wetenschapper uit Koeweit, Ahmed Al-Baghadi, die openlijk zijn instemming met Berlusconi uitsprak: ‘De islamitische samenleving kent geen vrijheid van meningsuiting of burgerrechten.

Dat is precies wat ze hier importeren.
Gooi Europa te grabbel en vergeet eigen normen en waarden.
Politiek korrekt gedrag?

Kom zeg, hoogst inkorrekt en een verkrachting van onze rechten en vrijheden.
Maar ze blijven stemmen op die dombo's.
Stardust
 
Berichten: 185
Geregistreerd: vr 10 jul , 2009 10:00

Re: Prehistorische Culturen

Berichtdoor Cinderella » di 31 mei , 2011 9:53

Dit onderwerp blijft fascinerend. ;)

Prehistorische beschavingen
Veel mensen hebben waarschijnlijk gehoord van "prehistorische cultuur", wat ook "prehistorische beschaving" wordt genoemd. We zullen praten over de prehistorische beschaving. Op deze aarde bestaan de continenten Azië, Europa, Zuid-Amerika, Noord-Amerika, Oceanië, Afrika en Antarctica. Geologen noemen ze de continentale platen. Sinds de formatie van de continentale platen tot vandaag, is er een geschiedenis van enkele tientallen miljoenen jaren. Er is namelijk een hoop land opgerezen vanaf de bodem van de oceaan. Er zijn ook vele continenten die naar de bodem van de zee gezonken zijn. Deze huidige staat is voor meer dan tientallen miljoenen jaren op deze wijze gestabiliseerd. Onder het water van veel oceanen is echter grote en hoge architectuur uit oude tijden ontdekt. Deze gebouwen zijn van een wonderschoon vakmanschap en zijn niet het culturele erfgoed van onze moderne mensheid. Dan moeten ze gebouwd zijn voor ze naar de bodem van de oceaan gezonken zijn. Wie was het, die deze beschavingen tientallen miljoenen jaren geleden gecreëerd heeft? In die tijd bestond ons menselijk ras niet eens uit apen. Hoe konden we iets van zo’n grote wijsheid creëren?
Bronvermelding: Zhuan Falun - Dhr. Li Hongzhi

Aansluitend bij het onderwerp deze fascinerende video over een hele oude legende over een Japanse onderwaterstad die waar blijkt te zijn:
http://www.youtube.com/watch?v=zIu2rA0y ... ture=share" onclick="window.open(this.href);return false;

De onderstaande video is ook heel interessant, hedendaagse wetenschappers bevestigen dat dinosaurussen en mensen tegelijkertijd op aarde hebben geleefd.
Forbidden Archeology - Secret Discoveries of Early Man - Full Feature
http://www.youtube.com/watch?v=6oGqPc6poS4" onclick="window.open(this.href);return false;

Veel kijk- en leesplezier! :dag:
Cinderella
 
Berichten: 43
Geregistreerd: ma 18 jun , 2007 8:19
Woonplaats: Hasselt - België


Keer terug naar SectariumWie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron