Forum godinnen en beeldvorming
 weblog | godinnen | forum home ||

Koot en Bie gingen uit-elkaar,wegens:Levensstijl-verschillen

Plaats hier nieuwsberichten.

Oude nieuwstopics worden verplaatst naar een forum waar ze beter in thuishoren.

Koot en Bie gingen uit-elkaar,wegens:Levensstijl-verschillen

Berichtdoor BlueHue » do 13 apr , 2006 16:50

:shock: BESTE, ELS,
Het werd allemaal te veel; in: 2001, hield de TV serie "Keek-op-de-Week" met acteur-schrijvers"Koot en Bie"het voor gezien, of de VPRO stopte de subsidie voor deze zeer (of :te )populaire weekelijkse Journaal serie!
Ook de TV-Serie"Kunt U mij de Weg naar "Hamelen"vertellen Mijnheer"....Hamelen? eh....

:shock: Je kent mij niet, in 2004 registreerde ik me hier, maar dorstte :bloos: toen dit volgende verhaal niet te vertellen :bloos: , ik ben dus eigenlijk"Nieuw"....

In 1979 stichtte ik een "SprookjesMuseum" te Delft, met de toenmalige-buren meteen begonnen met de klacht dat er dan te veel kinderen zouden langskomen, door Hun schoorsteen brand in 1991 en later door een Kantoor-project-ontwikkelaar,in: 1993 is dit Museum, defintief in de as gelegd.


Voordien werd er ook 31 keer dd Doelgroep, na sluitingstijd ingebroken en vandalisme gepleegd, want een"Sprookjesmuseum was "uit-de-tijd"en kon alleen maar door een "man die gek is" gerund worden! Dat was de houding van de "Kinderen" van boven de 12 jaar. 10.000 ( Niet-zeldzame) Sprookjesboeken en 50.000 tijdschriften


Een Cartoon over Leefstijlverschillen, stond in het magazine"Het BESTE"in 1975: een man in 3 delig pak met attachee koffertje, kijkt op zijn horloge en rent de voordeur uit, terwijl zijn buurman in Pijama met ongeschoren baard hem vanuit het slaapkamer raam of de tuin sullig aankijkt.


Die man in 3 delig pak is mijn Buurman, Jan... L...Wolf. Hij drinkt dagelijks Champagne"Dom Perrier"en rijdt in een goudkleurige Volvo rond.
Hij is "Advies-en-organisatie-Deskundige, maar voor mij is het een agressieve -advies-opdringende bemoei-al; een":"Bedrijfs-Consulent". ( Aan dat soort lieden had mijn vader ook een hekel aan.)Die maar niet kan begrijpen dat ik als Thuiswerker geen behoefte heb aan zijn "Welgemeend" Advies om mijn "werkterrein" ('amateur-egyptologie")uit-te-breiden, omdat ik nooit buiten kom en hij mij soms maanden niet ziet( vanwege andere werktijden!) vindt hij mij A-Sociaal"geen winst voor de Buurt-omgeving"


In de vakantie van 2001 ging mijn hele straat van; "Twee-verdieners" lekker 4 weken op vacantie, behalve, mijn energieke Buurman, want die had"Kantoor-aan-Huis". "Advies en Organisatie-Bureau"Lupulus". we hadden wel eventjes "ruzie" over de ( mijn of zijn ) 10 CM-overhangende tuinschutting.


Heerlijk 2 weken in pijama achter de Mac Computer( Clamshell.iBook SE) het bekende "achterstallig Onderzoek inhalen, en vaak s'nachts niet slapen, dat is het ( onvermijdelijke) leven van een "internet-Kluizenaar". Maar op de 13e dag was het eten op en toen ik de avond van 7 Aug. terugkwam van Bibliotheek-bezoek en de Supermarkt bleek mijn huis geheel dichtgetimmerd. Op de Voorpagina van de Delftse Courant stond, dat ik "Vermist"was.
op een expeditie naar Egypte, en mijn pleegouders op vakantie in Zuid-Frankrijk waren helemaal in paniek, want Buurman"Bemoei-al"
had mij als dood opgegeven( de wens is vaak de vader van de gedachte.)


Twee Toevallige voorbijgangers ( Sietse en Bob,) hadden een sloopbedrijf boeken uit mijn huis zien halen en in een grote vuilcontainer gooien, toen zij de 5 mannen hierover aanspraken, werd hun dd buurman te verstaan gegeven dat zij er niets mee te maken hadden en dat de Boeken "veilig-gesteld"zouden worden.
Een Wijkagent moest er bij komen, om beide passanten die luid protesteerden over de "Huis-opruim-Actie" te verwijderen.


De volgende dag ging ik eerst"verhaal halen" bij de Container-verhuurder"SITA" waar bleek, dat mijn 40.000"Antieke"ansichten, en 200 antiquarische boeken in andere handen waren overgegaan en ik er geen eigenaar meer van was. Schade: 40.000 Euro, bovendien moest ik nog, per direct(Giro) de rekening van de container betalen: 650 gulden.


Bij de Politie bleek dat de dienstdoende vakantie-inval-brigadier uit DenHaag, van enkele "Bezorgde Buren" een Melding van overlijden, hadden binnengekregen, maar , de massief-Eikenhouten voordeur was zo stevig, dat de brandweer een groot gat in de achterkeukendak moest maken. ironisch genoeg was het voordeur-slot stuk, en kon men zo weer de Woning uitlopen.)


Wegens het ontbreken van een Lijk, had men de( mondelinge) melding "gemuteerd" tot: tijdelijke Vermissing ( BW-III,Art 422.)en de daarbij behorende "veiligstelling" van de bij de "Vermistte" aangetroffen goederen toegepast: zijnde( in de Practijk) het-weghalen- van de halve inboedel, bestaande uit: Prive-archief( met familiefoto's) Cdrom-muziek en Computerprogramma-Collecties, 40.000 antieke Ansichten en 200 antiquarische boeken over de Minder bekend zijnde Barok-Architectuur, waarvan ik mijn Levenswerk: een Baroc-Vademecum op DVD wilde maken.


De Bemoeizuchtige buurman-Bedrijfsconsulent met zijn "gouden bek" maakte de Politie wijs dat het allemaal een Misverstand was en dat hij puur "per-ongeluk'bij mij had laten inbreken, reden waarom hij niet bereid was om enige schadevergoeding te betalen


Mijn( Toemalige) rechtsbijstands-Advocaat( mr. Scheurbier.) zei tegen de Politie dat een inbraak tijdens de vakantie in een lege straat, bij hem altijd overkomt, als een huisvredebreuk met voorbedachte rade, waarop de Politie-woordvoerdster van "Haaglanden" zei, dat het deze buurman niet verboden was een valse melding te doen en dat men er volgens de regels van de "Politie-Wet" correct op had gereageerd. en dat daarom de overtredings van de "Bewaarwet"van BW-III Art 422, van een jaar en een dag, ti9jdelijk buiten werking was gesteld....Waarop de Advocaat weigerde, tegen de Gemeente DELFT, te procederen, wegens ongemotiveerde Diefstal van prive-goederen.Nadat ik het keukendak eigenhandig had gerepareerd
met dikke eikenhouten Balken, en rubberoid ipv losse Dakpannen(!) Kwam diezelfde Gemeente Delft vertellen dat dit "illegaal" gedaan was en dus verwijderd diende te worden, wat mij: 6000 Euro kostte want,
een slopersbedrijf, had er een Weekend voor nodig, voor nodig om de zogenaamd "Bouwvallige"balken weg te halen.


Mijn buurman heeft inmiddels zijn eigen huis ook verbouwd( zonder Bouwvergunnings aanvragen, want dat stond niet in de krant.)Terwijl hij, als PC gebruiker, mij als Mac-Computer bezitter,verwijt een verkeerde "huiszittende" Levensstijl te hebben.


Hij gaat straks ooit in de toekomst zijn huis verkopen en samenwonen met mij buurvrouw die nacht-verpleegster is.
( en ik hoop dat ze dan vaak en veel op vakantie gaan!)


Op mijn keuken-en-schuurdak liggen nu twee Glasvezelzeiltjes, van 25 Euro, want DAT mag wel zonder Bouwvergunning die anders 500 Euro aan leges moet opbrengen. En dat alles omdat ik uit zuinigheidsoverwegingen, aan mijn buurman geweigerd had om een stenen Tuinschutting en Schuurtje van 2000 Euro te laten bouwen, ( waaraan hij niet hoefde meebetalen.)


Hij en zijn Vriendin hebben gezegd dat mijn 2 katten niet in hun tuinen mogen komen, nadat ze het mij ook verboden hadden mijn tuinschutting, aan hun kant te schilderen, wat dat was "van Hen".
ik was al een beeetje:"Depri", maar nu toch:"Misantroop".


Onlangs zei mijn nieuwe Huisarts, dat ik Artrose had"schrijvers-Kramp" en nu ze mijn levensloop had bekeken, constateerde ze, na, 2 hersenvocht-puncties dat ik ongemerkt al jaren pre-natale,
ALZHEIMER had! Aan beide ziektes kon zij totaal niets doen, want hiermee was mijn leven niet in gevaar. (maar mijn No-Claim Zorg-Korting wel!)


Welke Museum-Directeur, zei ookal weer, dat alles van"Waarde"kwetsbaar is? HOOGACHTEND, BlueHue. :shock:
BlueHue
 
Berichten: 85
Geregistreerd: ma 13 dec , 2004 19:00
Woonplaats: "GRUMPY", DELFT, Z- Holland, De Stad van" Master- Painter " Vermeer.

Berichtdoor els » vr 14 apr , 2006 13:53

Hai BlueHue, wat een hoop ellende heb je allemaal achterelkaar meegemaakt zeg. Ik hoop dat je ook snel wat leuke dingen mee zal maken. Goed dat je toch maar even je hart lucht. Ik houd trouwens wel van sprookjes, dus ik vind het erg jammer dat het museum geen stand heeft gehouden.

Bovendien zou het nu ook goed op het internet kunnen, al is het maar om aandacht te trekken.

Ik begrijp alleen helemaal niet hoe het nou met je collectie boeken en ansichtkaarten is afgelopen. Waar zijn die nou gebleven? Heb je alles weer terug? En heb je nog wel wat over, of hebben ze alles weggehaald?

Waarom kreeg je je spullen niet gewoon terug toen bleek dat je niet vermist was?

Ik begrijp er echt helemaal niks van hoe ze zomaar spullen weg kunnen halen en dat je die niet terugkrijgt.

Wat betreft die noclaim zorgkorting: het wordt tijd dat het woord solidariteit weer eens terugkomt in het woordenboek. En tegelijk de medische maffia aanpakken, want die hoeft er niet van te profiteren.
els
Beheerder
 
Berichten: 3134
Geregistreerd: zo 14 jul , 2002 22:08
Woonplaats: Amsterdam

STEENEZEL "BlueHue

Berichtdoor BlueHue » zo 16 apr , 2006 15:00

BESTE ELS,
Ik had al uitgelegd dat tegengestelde buren elkaar steenezels noemen dat PC bezitters "Flitsend"zijn en ik als Mac-Computeraar dus onbegrepen wordt mijn advocaat zegt dat ik door in de grote vakantie binnenshuis te blijven zelf de inbraak door vakantie-Politie heb uitgelokt bij de nieuwe buurman,

Mijn ( Architectuur-)boeken, ik heb er nog meer natuurlijk zijn op het vuilverbrandingsbedrijf uitgeladen en als"Gemeente-Eigendom"verkocht aan boekhandelaren. Sommigen hebben nog mijn "ExlibrisStempel gezien( Drie takkenbossen.)maar er niet bij stilgestaan dat ze "gestolen"waren, bovendien heeft buurman Jan Wolf, zelf de container besteld met niet de bedoeling hem in ons steegje te laten staan!

Bij aankomst de volgende morgen waren er alleen wat Donald-Dukjes en Bouwkundige Tijdschriften over

Ik begrijp ook niet dat, de Politie van iemand die laat inbreken in een huis waarvan de bewoners en alle omwonenden op vakantie zijn, dit niet als voorbedachte rade ziet en zelfs de man die mijn levenswerk vernietigde omdat-ie zelf geen intresse heeft in mijn smaak van Studie-boeken als"Bezorgde Buuren"annoniem wilde dekken terwijl de situatie duidelijk was dat er naast mij maar een andere nieuwe buur uit Groningen aanwezig was die zelfs nog voorbijgangers wegjoeg en op het verkeerde spoor zette.

Ik ben een grote onhandige sukkel en Jan Wolf heeft als Örganisatie-manager een van nature"Gouden Bek"die kan zich uit elke vreemde situatie UITLULLEN, daar kan ik niet tegenop met mijn door prenatale- Alzheimer-gehandicapte verstand.
HET bijbels spreekwoord zegt immers van hendie weinig hebben, zal zelfs dat weinige worden afgepakt

Zelfs min beste vriend een ( werkloze)ingenieur Kernfysica, noemde me onlangs een onhandige kluns, en bij personen zoals ik die niets kunnen en een rare hobby( Geschiedenis)hebben is het in deze maatschappij door organisatie advies opdringers zoals Jan Wolf normaal om in de vakantie bij de buren in te breken.

Ik leef al 25 jaar in mijn straatje A-Sociaal volgens hem, ikwil niet klagen toch vermijd ik mijn buren om niet met mijn 2 handycaps te koop te lopen( Alzheimer en Artrose)want als ik dat wel doe erger ik rteeds door mijn aanwezigeid, mijn buren vinden me zowieso al een'Idioot-Savant du Troisiemme Etage"ook mijn ( goede)vader noemde mijn boekenkennis"Boter aan de galg gesmeerd.

maar deze Steenezel heeft toevallig wel:"Atlantis'Ontdekt dat zegt de man in de straat nix enmijn Pleegvader zegt dat ik alles uit de Panorama of het internet geplukt heb. Litteratuuronderzoekers zoals ik zijn inderdaad geen prettige joviale personages in de omgang, maar niemand anders heeft tijd voor Antlantis onderzoek
in de praktijk wordt ik dus dd buren niet voor vol aangezien.

Mijn motivatie om als depressieve mysantroop toch geen zelfmoord te plegen, is dat 50 Oceanografen op "wetenschappelijke-Wijze"50 verschillende lokaties van Atlantis gevonden hebben en dat ik als amateur-historicus zonder Wetenschappelijk Onderzoek Atlantis wel vond. ik vertel morgen verder, Bedankt voor je intressse onderzoek en zonder w
BlueHue
 
Berichten: 85
Geregistreerd: ma 13 dec , 2004 19:00
Woonplaats: "GRUMPY", DELFT, Z- Holland, De Stad van" Master- Painter " Vermeer.

Berichtdoor willy » zo 16 apr , 2006 18:13

Daag, Blue-Hue

Ik vind dat een fantastische one-liner :

"Toen "Gratie"werd verdeeld, stond ik achter de keukendeur,"

Groetjes, willy
willy
 
Berichten: 1092
Geregistreerd: di 06 aug , 2002 10:01
Woonplaats: Brasschaat

ONE LINER

Berichtdoor BlueHue » wo 19 apr , 2006 20:56

:shock: HEELAAS "WILLY"
Ik moet bekennen dat het niet van mij is: er zijn Martha's en Marias en Het niuew testament verteld dat Martha achter de3 keeukendeur stond toen Maria Gratis-onderwijs van Christus kreeg Kennis is dus OOK "Gratie" :shock:
BlueHue
 
Berichten: 85
Geregistreerd: ma 13 dec , 2004 19:00
Woonplaats: "GRUMPY", DELFT, Z- Holland, De Stad van" Master- Painter " Vermeer.

Berichtdoor els » do 20 apr , 2006 19:44

Hallo Bluehue,

Dank je voor je duidelijke antwoord. De reden dat ik het niet begrijp is gewoon dat ik met stomheid geslagen ben. Het gaat er bij mij gewoon niet in. Iemand laat de politie komen omdat je zogenaamd overleden bent - je bent een dag weg - aan het einde van de dag is je huis dichtgetimmerd, en blijkt dat je huis is leeggehaald, en al direct kun je je eigen spullen niet meer claimen, zijn ze bovendien onder het mom van 'veiligstelling' al verkocht, krijg je geen schadevergoeding maar moet je bovendien zelf de container betalen?

Moesten ze niet eerst een briefje in de bus gooien, waarin om een reactie werd gevraagd? Moest er niet eerst worden afgewacht of er ergens een lijk werd gevonden?

Heeft dit niet ook in de Delftse courant gestaan, ter rectificatie van de 'vermissing'?

En ik begrijp dat jij je nou onder al deze toestanden behoorlijk beroerd voelt. Ik moet zeggen dat ik toch wel zou willen weten hoe het kan dat zoiets zomaar kan gebeuren zonder dat het gevolgen heeft. Ben je er nog mee bezig, of lukt dat niet meer?

Wat Atlantis betreft --- goed dat je het gevonden hebt. Ik geloof er niet in. :lach2: Of je zou heel algemeen moeten bedoelen dat je hebt ontdekt dat er een beschaving is weggevaagd door een watersnoodramp, als het dan gaat om het einde van de ijstijd wil ik daar zelfs nog wel in meegaan, want ik geloof wel dat overleveringen van zulke drama's wel heel lang in een bepaalde vorm stand kunnen houden.
Er wordt natuurlijk nogal eens iets gevonden dat voor Atlantis wordt gehouden, zoals de structuren bij Bimini en de Japanse onderwaterpiramides, maar helaas zijn er altijd weer mensen die beweren dat het gaat om natuurlijke vormen, en duidelijk uitsluitsel krijg je nooit, geen idee waarom.

Als je je hier trouwens toch mee bezighoudt... ik zoek een uitspraak, of misschien is het een legende, van een oude farao, die iets gezegd schijnt te hebben over het varen in richting het westen, omdat die richting uit voorouders of verwanten van de Egyptenaren zouden hebben geleefd, maar dat contact was op de een of andere manier verbroken.

Ken jij dat verhaal, heb je een flauw idee over welke farao het zou gaan? Een mogelijkheid die werd genoemd was Sened, maar ik kan het verhaal nergens meer terugvinden. Omdat jij je kennelijk erg met Atlantis hebt beziggehouden, weet je misschien waar dit overgaat.
els
Beheerder
 
Berichten: 3134
Geregistreerd: zo 14 jul , 2002 22:08
Woonplaats: Amsterdam

"ZAAK MUSTER" en de wereldreis van: Captain HANNO

Berichtdoor BlueHue » do 20 apr , 2006 20:57

:shock: BESTE ELS,

ik moet je helaas teleurstellen, wil je iets bereiken in deze maarschappi, moet je zeer gepecialisserd zijn, als amateur egyptoloog ben ik slechts bekend met de 18e Dynastie( er waren er 33) dus je begrijpt, dat ik er nog minder vanaf weet dan een loodgieter Als"Sened"buiten de 18e Dyn valt, vergeet het dan maar
Necho en Ramses-2 hebben 2 Phoeniscische Zee kapiteins erop uitgestuurd om Africa te verkennen, maar aangezien AFRICA eigenlijk etymologisch afstamt van "Afar-Ricca"en "YfriKiya," vrees ik dat daarmee vöör 855 vC. alleen de zuid-Kust van Arabië werd bedoeld.

Over de "ZAAK-MUSTER" die is inderdaad in de delftse Courant geweest, maar de Journalist had als eindregel, dat "De Boeken van Muster werden op het nipperdje van de vernietiging gered"dus daarmee was de Kous voor alle betrokkenen kennerlijk af!


De Politie, noch de Boze-Buurman boden hun Excuses aan, en weigerden zelfs schadevetrgoeding te betalen, de Advocaat Mr. Scheurbier, verwachtte dat wel, want "Excuses"in deze "Zaak"houdt automatisch Erkenning van Schade en dus vergoeding in!


Maar Die Journaliste( uit: Den-Haag!)Schreef dit op de Dag NA de "per-ongeluk-inbraak" en het was eigenlijk de Ochtend van de 3e dag, dat NADAT een "bewaar-de-boeken-telefoontje was gepleegd"op de 2e dag, dat ik de Boekencontainer kwam terughalen en meteen 650 gulden ( per Giro) moest dokken om de 200 boeken, 40.000 Antieke Ansichten, CDroms en tijdschriften kon terugkrijgen, maar wat bleef, dat alles was al verdwenen en ik had voor een lege"originele"container getekend, waarin op de natgeredgende bodem alleen nog wat tijschriften en een jaargang 1990 Donald-Duck lag.


Toen ik terugkwam bij de( Haagse...)"Delftsche Courant-Redactie, wilde men mij niet aanhoren, de foute behandeling van mijn Zaak dd Politie was niet intressant en ik was geen nieuws meer, dus er kwam geen rectificatie in 2001. En ik kon na de mondelinge afwijzingen der betrokkenen over schadevergoeding dit dus ook niet via de krant eisen, de Advocaat wiolde er ook niet aan meewerken. een maand later vlogen de 2 gekaapte vliegtoestellen door het WTC-in New-york, ook een soort"inbraak"dus!


Nou blijkt -ACHTERAF_, dat in mijn straat dd Politie extra werd gesurveilleerd vanwege een vermoedde XTC-Fabriek. Het betreft een ( toen) "Geheime"Politie-project, genaamd: "Soap-Operatie".
Toen die idiote "Melding"op de 13e Vakantiedag in 2001 bij de Politie binnenkwam, dacht men met een overleden of bewusteloze drugs-verslaafde te maken hebben, want het was bekend dat die zeer mager zijn, zonder een greintje"Vet"op hun gezicht of botten.


En ik BEN mager( maar dat komt door een naar vis stinkende huidziekte genaamd Ketonuria, wat ik natuurlijk niet aan die buurman vertel(-de)! Daar heeft die "Lelijke-"bemoei-al niets mee te maken, ( dacht ik, foutje dus!) Daarom al kom ik weinig buiten en de Rheuma, speelt daar ook een rol !dus ik blijf uit"survival-noodzaak gewoon binnen, ookal wordt ik dan maar voor"Asociaal gezien, anders wordt ik OOK nog nagewezen( "adding insults to injuries"!


Dus de politie dacht de Drugs-Fabrikant gevonden te hebben en heeft daarom met 5 agenten en 5 Brandweerlieden, waaronder zelfs de ( vrouwelijke-)Brandweercommandant in eigen persoon met een speurhond!!! aanwezig was( maar die rook natuurlijk geen drugs!)_Te veel EER voor een eenvoudige boeren-lul in een achteraf-Hofje....


Toen deze"Privacy-Overval en het drugs-onderzoek van mijn inboedel in de soep viel"heeft men het bij de ontruiming van mijn boekenkast gelaten. Maar van mijn Bibliotheek, hebben ze geen "DRUK-GEBRUIK GEMAAKT"! immers ik had geen Drugs, No drugs, No drugs zei Herman van der Horst"uit het leen gegrepen 25 jaar terug!)Er is geen "wefrk"van gemaakt en vanwege de geheimhouding werd mijn Schadeaanvraag- Zaak zomaar geseponeerd.


Sinds die tijd lopen de in het Project\"Soap=Operatie ingezette gestraftte "Ex-Drugsverslaafden"als "uitlokkers" als:"Kankerende-Drugsverslaafde Hanggroepjongeren, in -en- uit mijn achtertuin, vooral s'Nachts, waarbij zij regelmatig, wegens het ontbreken van toiletten, tegen mijn Tuinschuttting pissen in het begin werd mij notabene dd Politie( in burger) gevraagd of ik dat goed vond in 2001, Jawel zei ik ,ik wil wel meewerken met de "Veiligheid-in-het-Milieu"maar dan moeten ze thuis pissen( Ze wonen nota-bene in een andere buitenwijk.....)en bier blikjes ipv galsflessen gebruiken. dat waren mijn voorwaarden.


Sindsdien, stinkt het en hangt er een wee geur rond mijn woning, plus is het Schoolplein grenzend aan mijn achtertuin, waar de moeders hun fietsen moeten plaatsen, bezaaid met kleine stukjes glas, en liggen de lege ingetrapte bierblikjes op de speelplaatsen van de Kleuterschool, als afschrikwekken of demoraliserend voorbeeld. Dan moet de gemeentereiniging dat maar opruimen en portable toiletten plaatsen was de mening der "Hanggroep-Jongeren( desgevraagd)


"Wij doen geen of niemand kwaad en je kunt ons niets verbieden hier oeverloos te komren ouwehoeren Savonds en S'Nachts, dit is een "openbaar terrein"is het commentaar van Hanggroep jongeren, die hier zogenaamd vanwege de rustige uitsraling van mijn Straatje komen, notabene uit verre buitenwijken! met prachtige grote pleinen.


De Verantwoordelijke Wethouder en buurtbeheerder heb ik reeds mijn medewerking dwz toestemming tot verpozing van die dd politie gesubsidieerde hanggroep jongeren in mijn Achtertuin, opgezegd, maar deze ontspoorde en demotiverendce "Jeugd"blijft langskomen, ( zogenaamd uit zichzelf als iets normaals....wat niet logisch is want 20 jaar lang, voor 2001 heb ik ze nog nooit hier gezien en het argument dAT DIT EEN "NATUURLIJKE"HANGGROEPJONGEREN pLEK IS KLOP ZO NIET.
Maar ik ben natuurlijk een Lullo, die hen geen Rommelveldje gunt.


[color=blue]Zo wordt ik financieel en maatschappelijk in de zijk gezet [/color]en ik kan bij niemand klagen, want dan ben ik een Pietlut en ik heb toch ongelijk want ik doe alles fout en de buren weten alles beter
Tot schrijfs HOOGACHTEND :shock:
BlueHue
 
Berichten: 85
Geregistreerd: ma 13 dec , 2004 19:00
Woonplaats: "GRUMPY", DELFT, Z- Holland, De Stad van" Master- Painter " Vermeer.


Keer terug naar NieuwsWie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron