Forum godinnen en beeldvorming
 weblog | godinnen | forum home ||

Matres en vraag

Als je iets wil weten over de website en het forum, of er werkt iets niet goed, of je hebt tips en adviezen, of wil je op de hoogte blijven, dat kan allemaal hier.

Matres en vraag

Berichtdoor ScorchingAngel » di 21 nov , 2006 18:31

Hallo Els!

Ik heb een brandende vraag voor je, nou ja brandend, ik heb er nog genoeg tijd voor. Ik ben al een hele tijd op zoek geweest naar genoeg informatie bij elkaar te krijgen om zelf stukken over godinnen te schrijven, maar helaas is jouw site echt de meest overzichtelijke en duidelijke. Ik vraag me dan ook af of ik misschien de stukken over de keltische godinnen op mijn site zou mogen zetten, aangezien dit de godinnen zijn die ik aanhang en ik mijn sitebezoekers een beetje een idee wil geven van het hoe en wat.
Er komt uiteraard een copyright en verwijzing naar jouw site, dat spreekt voor zich. Hopelijk stem je toe, het zou mij in ieder geval ontzettend blij maken.

Daarnaast wilde ik even mededelen dat bij het stukje over Matres (wat ik zelf ergens had) zag staan "De Grieken" en dat stopt het. ik weet niet of je nog verder wilde typen of dat het een kopje was van een stukje in de Matres tekst, maar ik wilde het je evne laten weten.

Heel erg bedankt voor je geweldige informatie, ik kan er zelf ook altijd veel mee, het is heel handig voor werkstukken en voor heksen zelf.

Blessed Be, Aislin
ScorchingAngel
 
Berichten: 6
Geregistreerd: di 21 nov , 2006 18:26
Woonplaats: Voerendaal

Berichtdoor els » di 21 nov , 2006 20:51

Hallo ScorchingAngel, je mag van mij overnemen wat je wil, maar ik moet zeggen dat deze site voor mij een proces is, en dat er nog wel eens iets verandert. Ook wat de Keltische godinnen betreft verandert er nog wel eens iets.
Ik weet niet eens meer wat ik allemaal heb gelezen in verband met de Kelten. Mocht ik iets belangrijks tegenkomen dat moet worden aangepast, dan neem ik contact met je op, als dat goed is.

Er zijn wel meer goede sites met info over de Kelten en Keltische godinnen, ik zal eens zien of ik de links bij elkaar kan vinden.
els
Beheerder
 
Berichten: 3134
Geregistreerd: zo 14 jul , 2002 22:08
Woonplaats: Amsterdam

Berichtdoor ScorchingAngel » di 21 nov , 2006 23:03

Heel erg bedankt :)
Mijn site is ook nog steeds een proces. Ik had al vier jaar een site over hekserij enzo en nu ben ik bezig met een nieuwe. Ik had altijd mini stukjes over godinnen en zo kan ik dan meer erbij schrijven.

Heel erg bedankt dat je me op de hoogte wilt houden en zeker bedankt voor alle moeite.

(Bah hoor mij nu eens slijmen, erg hoor...)
Zodra de site een beetje af is, krijg jij hem als eerste te zien ^^

Groetjes, Marjolein
ScorchingAngel
 
Berichten: 6
Geregistreerd: di 21 nov , 2006 18:26
Woonplaats: Voerendaal

Berichtdoor els » wo 22 nov , 2006 17:14

ScorchingAngels, hier een lijst met volgens mij goede websites. Ik dacht dat ik meer had, maar er verdwijnen wel eens websites helaas.
Het zijn wel goede bronnen, maar ik zou ze zelf ook nog eens goed moeten bestuderen. :bloos: Ik heb ook nog boeken in m'n kast staan die ik nog niet eens fatsoenlijk heb gelezen.
Misschien heb jij zelf ook nog wel goede tips.

http://www.missgien.net/arthurian/index.html

http://www.celtnet.org.uk/

http://www.sacred-texts.com/neu/celt/mlcr/index.htm (Myths and Legends of the Celtic Race by Thomas Rolleston --> online boek)

http://www.sheelanagig.org/
http://www.members.tripod.com/~taramc/sheelas.html

http://www.joellessacredgrove.com/
http://www.tarahill.com/runesmith/

(Bah hoor mij nu eens slijmen, erg hoor...)


Nou ja, dat houdt wel de moed erin he. :lachen:

Zodra de site een beetje af is, krijg jij hem als eerste te zien ^^


Mooi, ik ben benieuwd.
els
Beheerder
 
Berichten: 3134
Geregistreerd: zo 14 jul , 2002 22:08
Woonplaats: Amsterdam

Berichtdoor els » do 30 nov , 2006 0:27

Scorching Angel schreef:Daarnaast wilde ik even mededelen dat bij het stukje over Matres (wat ik zelf ergens had) zag staan "De Grieken" en dat stopt het. ik weet niet of je nog verder wilde typen of dat het een kopje was van een stukje in de Matres tekst, maar ik wilde het je evne laten weten.


O, o, had ik dit toch nog bijna over het hoofd gezien. :bloos:

Misschien sloeg dit nog op Pandora en heb ik het per ongeluk dubbel getikt. Het zou ook nog kunnen dat ik een of ander verband wilde aantikken over sjamanisme en 'goede vrouwen', want dat wou ik ook nog doen. Maar ik heb het nu maar weggehaald, want het is in elk geval niet goed. Bedankt dit eruit te vissen! Er zitten her en der fouten in, het is een heel werk die er allemaal uit te halen, dus ik ben wel blij als iemand de moeite neemt het even door te geven.

Ik had ook nog een leuke pagina over raven gevonden, daar staan ook nog een paar Keltische en Germaanse goden bij.

http://home.zonnet.nl/corvus/kr0301.html
els
Beheerder
 
Berichten: 3134
Geregistreerd: zo 14 jul , 2002 22:08
Woonplaats: Amsterdam


Keer terug naar Over het forum en de websiteWie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron