Forum godinnen en beeldvorming
 weblog | godinnen | forum home ||

What women want volgens Mel Gibson

Is het feminisme nog nodig? Heeft het wel enige zin? Of zijn feministes verzuurde mannenhaters?
Spui je mening over het feminisme en de positie van vrouwen in de godsdiensten en in de maatschappij hier!

What women want volgens Mel Gibson

Berichtdoor els » di 13 jul , 2010 22:26

Zo, een paar 'uitgelekte' tapes laten eens een andere kant zien van Mel Gibson. Het blijkt een autoritaire, ernstig narcistisch gestoorde malloot te zijn. In de online Telegraaf staat een fragment dat je moet hebben gehoord om het te geloven:

http://www.telegraaf.nl/video/prive/716 ... l?sn=video (reclamewaarschuwing)

Al eerder waren er opnames 'uitgelekt', waar iets van op Youtube te beluisteren is:

http://www.youtube.com/watch?v=n-WnPCgbqsA

De tapes zouden integraal door radaronline zijn gepubliceerd, maar kennelijk zijn ze voor Nederland geblokkeerd. Wel staan er tekstfragmenten uitgetikt:

http://www.radaronline.com/exclusives/2 ... en-it-here

http://www.radaronline.com/exclusives/2 ... lence-case

Mel Gibson had een relatie met een Russische vrouw. Als die tapes niet waren verschenen had ik Mel Gibson vast wel het voordeel van de twijfel gegeven. Het is waarschijnlijk ook typerend dat alle beschuldigingen door Oksana Grigorieva, de vriendin, nu al als onbewezen van de hand worden gedaan.

Gibson gaat op een klassieke manier tekeer, klassiek althans volgens het patriarchale onderdrukkingssysteem dat vrouwen al eeuwenlang angstig en onzeker heeft gemaakt over hun gedrag. Het is uniek dat iedereen nu eens kan horen hoe dat gaat. Heel goed dat die tapes op het internet terecht zijn gekomen, ondanks het geding dat Gibson had aangespannen om de vrouw te verbieden over de zaak te spreken.

Het is ook opvallend dat Gibson altijd hamert op zijn religiositeit en conservatieve denkbeelden. Dit is dus een praktijkvoorbeeld hiervan.

De tapes zijn opgenomen door de vrouw, die bang voor hem was omdat hij dreigde haar te vermoorden, wat hij dus ook doet.
els
Beheerder
 
Berichten: 3134
Geregistreerd: zo 14 jul , 2002 22:08
Woonplaats: Amsterdam

Berichtdoor Stardust » wo 14 jul , 2010 8:25

Heeft wel iets weg van de beruchte Narcistische woede.
Het taalgebruik zegt op zich al meer over hemzelf dan over de ander. Maar het gladde ingesproken commentaar van haar vind ik hoogst verdacht. De slechte kwaliteit van de vervormde stem van hem en het gepolijste stemmetje van haar doen vermoeden dat die opname gemonteerd is.

Het lijkt op de Beauty and The Beast.

Testosteron, drank, macht, drugs en geld samen met succes en vrouwen zijn een recept voor een verdorven ontwikkeling.
Stardust
 
Berichten: 185
Geregistreerd: vr 10 jul , 2009 10:00

Berichtdoor els » wo 14 jul , 2010 14:18

Het is niet gemonteerd, het is dacht ik een opname van een telefoongesprek door haar, omdat ze bewijs moest hebben van zijn bedreigingen. Logisch dat zij heel beleefd praat, want ze weet dat het wordt opgenomen. Desondanks is toch wel duidelijk dat Mel Gibson in elk geval niet spoort. Hij lijdt denk ik aan een katholieke narcistische persoonlijkheidsstoornis. :lach2:

Testosteron, drank, macht, drugs en geld samen met succes en vrouwen zijn een recept voor een verdorven ontwikkeling.


En de katholieke opvoeding niet te vergeten, want door komt het demoniseren van haar seksualiteit vandaan.

Maar de rest natuurlijk ook. Het probleem is dat de cultuur dit soort gedrag aanwakkert, door hem toe te juichen in zijn extreme gedrag, en nu zelfs door zijn gedrag tegen deze vrouw goed te praten. Er wordt al veel te veel geaccepteerd, maar bij die beroemdheden is het nog erger. Dan wordt het feit dat ze populair zijn misschien gebruikt om zulke karakterfouten door de vingers te zien.
els
Beheerder
 
Berichten: 3134
Geregistreerd: zo 14 jul , 2002 22:08
Woonplaats: Amsterdam

Berichtdoor Stardust » do 15 jul , 2010 8:53

Hoi Els

Inderdaad zij wist dat het werd opgenomen.
Het is een feit dat sterren van het witte doek en andere idolen in een Olympische godenwaan of voor mijn part Romaanse Cesarenwaan leven. Ze kunnen zich ongeveer alles veroorloven en dat kweekt Narcisme. Denk ik even aan Simpson die een eigenlijk een gangster werd. Ze leven wat ze spelen. Aangezien de morbide fantasie van de schrijvers of regisseurs van de meest verderfelijke soort is, kan dat ook geen zieleadel teweeg brengen bij acteurs.
Hun leven wordt gewoon tot negatieve film. Un Histoire Noir.

Maar wat een macho zeg. Dat hij gestoord is, is duidelijk.
Stardust
 
Berichten: 185
Geregistreerd: vr 10 jul , 2009 10:00

Berichtdoor els » do 15 jul , 2010 12:41

Geheel mee eens. Je kan ook deze mensen wel veroordelen voor hun slechte karakter, maar zij worden zo gemaakt door de maatschappij, vooral door hun zogenaamde fans, die alles van ze accepteren en ze nooit eens kritisch ter verantwoording roepen. Onder de voetballers vind je ook velen die niet weten wat acceptabel gedrag is. Ze kunnen met een gerust hart iemand verkrachten omdat ze weten dat het toch altijd zo wordt gepresenteerd dat die vrouw best wel wilde of het had uitgelokt.

Denk ook maar aan Roman Polanski, die ondermeer een kind van 13 heeft bedwelmd en verkracht, maar de filmliefhebbers nemen het massaal voor hem op, in plaats van zijn narcistische machogedrag te verwerpen. Hoe moet zo iemand dan nog weten wat crimineel gedrag is en wat niet?
els
Beheerder
 
Berichten: 3134
Geregistreerd: zo 14 jul , 2002 22:08
Woonplaats: Amsterdam


Keer terug naar feminismeWie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

cron